2025 Toyota Corolla Render Çalışması: Yeni Corolla Böyle Görülebilir

Corolla Render Çalışması

2025 Toyota Corolla Render Çalışması: Yeni Corolla Böyle Görülebilir

Toyota Corolla, ilk kez 1966 yılında tanıtılmıştır ve o zamandan bu yana dünya genelinde birçok ülkede satılmaktadır. Corolla, satışa sunulduğu günden beri satılan 50 milyondan fazla adetle dünyanın en çok satılan otomobil unvanına sahiptir. Toyota, Corolla’nın dünya çapında 50 milyondan fazla satış rakamına ulaştı ve bu sayı her geçen gün artmaya devam etmekte. Günümüzde mevcut 12’nci nesil Corolla, 2018 yılında tanıtıldı ve 2022’de makyajlandı.

Avrupa’da Kamyon Şoförü Krizi: Şoförlük Eğitimi Masraflarını Ödeyecek!

Mevcut 12’nci nesil Corolla’nın yakın tarihli bir güncellemeden sonra hala biraz ömrü varken, bağımsız dijital sanatçı Theottle, Toyota’nın 5 ile 6 yıllık ürün ömrü göz önüne alındığında, önümüzdeki iki yıl içinde sunulabilecek yeni model için yeni bir çalışma yaptı. Tasarımcı, beş kapılı hatchback yerine dört kapılı sedan gövde stilini tercih etti. Tasarımcı, Crown SUV konsepti ve Crown Crossover parçalarını Corolla’nın kompakt gövdesine uyguladı.

2025 Toyota Corolla Render Çalışması

Hayali 13’üncü nesil Corolla sedan, daha zarif yüzeyi, uzatılmış dingil mesafesi, daha dik eğimli ön camı ve tam genişlikte aydınlatma üniteleri sayesinde mevcut modelden daha lüks bir görünüm kazanmış durumda. Ön tasarım, Toyota’nın bZ modellerine benziyor. Ancak geniş hava girişleri, kaputun altında içten yanmalı bir motorun varlığına işaret ediyor.

Güç aktarma organından bahsetmişken, bir sonraki Corolla hakkında herhangi bir bilgimiz olmasa ve teknik özellikler hakkında konuşmak için henüz çok erken olsa da, Toyota’nın verimlilik departmanındaki en son gelişmelerden yararlanarak başka bir nesil için hibrit seçeneğini elinde tutması muhtemeldir. Çizimlere dönersek, daha ince LED ışıklar ve daha dinamik çizgilere sahip.

Toyota, şu anda pazara bağlı olarak Corolla sedan için farklı bir tasarım sunuyor.

Kaynak: Carscoops

ALINTI KAYNAK: https://www.otomobilir.com/haber/2025-toyota-corolla-render-calismasi/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir